Dit ben ik

Dit ben ik! Anouk Pattipeiluhu-Lindgreen. Half Indonesisch, half Nederlands met een Scandinavische en Moluks achternaam. Een perfectionist die altijd op zoek is naar de beste oplossing. Ik ben opgegroeid in Alblasserdam, heb nog even gewoond in Eindhoven, Papendrecht en Rotterdam, en ben nu voor de liefde beland in Almere!

Van jongs af aan kan ik me herinneren dat ik bezig was met kleur, vormgeving en interieur. Het verbaasde daarom niemand dat ik voor een opleiding als interieurontwerper koos. Na deze opleiding heb ik jaren gewerkt bij interieurontwerpstudio’s. Mijn droom was altijd om een eigen bedrijf te starten en deze droom heb ik nu waargemaakt!

Samen met mijn man en dochter woon ik in een duurzaam houten huis. Deze hebben wij zelf laten bouwen. Ik weet daarom als geen ander wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een huis koopt en/of bouwt.

Maar wie ben jij? En wat is jouw verhaal? Het leukste van mijn werk is alle verschillende mensen die ik ontmoet en de verhalen die erbij horen. Ieder mens/verhaal is uniek en daarom is ieder interieur weer maatwerk.

"

De band die ik krijg met jou vind ik stiekem nog het allerleukste aan dit werk. Samen met jou een interieur ontwerpen waar jij kriebels van in je buik krijgt en waarin jij je helemaal thuisvoelt is iets waar ik energie uit haal! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, let’s meet!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Bekijk meer op mijn Instagram