Stichting Kinderen Met Een Toekomst

Het ontwerpen van een mooi interieur is mijn grootste passie. Ik ben super dankbaar dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken en dat ik in een prachtig huis woon. Maar ik ben me er ook van bewust dat er kinderen (en volwassenen) zijn die geen dak boven hun hoofd hebben en dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat ze naar school gaan of een veilig thuis hebben. Daarom breng ik graag (overal waar ik kan) deze stichting onder de aandacht, want we kunnen allemaal toch wel een klein beetje missen?

Waarom SKMET?

Mijn voorliefde voor Indonesië komt van mijn familie en schoonfamilie, beide afkomstig uit Indonesië. Vanuit hier is een stichting ontstaan: SKMET - Stichting Kinderen Met Een Toekomst. In 2001 was er een burgeroorlog op het Indonesische eiland Kalimantan waarbij honderden mensen werden vermoord en huizen werden afgebrand. Er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd die wij ons hier niet kunnen voorstellen. Duizenden kinderen zijn het oerwoud in gevlucht, zij zijn nu dakloos. In de media is nooit veel aandacht aan deze oorlog besteed, waardoor hulp voor deze kinderen uitbleef. Dit konden wij niet langer aanzien en daarom hebben we SKMET opgericht.

Wat doet SKMET?

We ondersteunen straatkinderen en arme gezinnen met o.a. schoon water, eten, kleding en onderdak. In Pulang Pisau ondersteunen we een gezin met een woonvoorziening en werk als beheer van onze rubberplantage. In Palankaraya hebben we een kinderopvang (peuters/kleuters) en organiseren we met een groep vrijwilligers (verpleegkundigen en huisartsen) gratis inloopdagen. Tevens houden we in samenwerking met Stichting Perlindugang Perempuan dan Anak elke 10e van de maand een inloop, waarbij alleenstaande moeders informatie en advies krijgen over hun kind en persoonlijke leefomstandigheden. Na elke inloop voorzien wij alle bezoekers van schoon water en warm eten. Wil je doneren? Dat kan! Via dit rekeningnummer kun je een bijdrage leveren: ABN AMRO (IBAN: NL29ABNA) Rekeningnummer: 0426942337 o.v.v. Stichting Kinderen Met Een Toekomst. Meer informatie? Neem even een kijkje op de website: https://www.skmet.nl/
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Bekijk meer op mijn Instagram