Nieuwbouwwoning Gorinchem

Voor deze ruime nieuwbouwwoning in Gorinchem maakte ik een compleet interieurontwerp voor de benedenverdieping. De wens was een zacht geheel met zand, beige en groentinten. Door gebruik te maken van kleuren die dicht bij elkaar komen is het een passend geheel geworden dat mooi in elkaar overloopt.

De indeling van de woonkamer hebben we vergroot door gebruik te maken van verschillende vloerkleden. Zo hebben we de woonkamer vergroot en is de doorgang tussen de woonkamer en keuken minder groot. Daarnaast zijn vloerkleden ook nog goed voor de akoestiek in deze woning.

Heb jij een nieuw(bouw) huis gekocht, ga je je eigen huis bouwen/verbouwen of ga je je huidige huis vernieuwen? Geeft het je stress, onrust of zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan even contact met me op. Ik help graag!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Bekijk meer op mijn Instagram