Kennismakingsgesprek, let’s meet!

Het belangrijkste ben jij. Dat we blij van elkaar worden en elkaar vertrouwen is een must! Om een goed advies te kunnen geven wil ik weten wie jij bent, hoe je leeft, wat je hobby’s zijn en waar je hulp bij nodig hebt. Is het dat ene hoekje in huis waar je maar niet blij van wordt, heb je een nieuw huis, wil je alles aanpakken of wil je gewoon zien hoe je huis eruit komt te zien? Door te kijken wat jij nodig hebt ontstaat er een ontwerp/advies dat precies bij jou past. Na onze kennismaking maak ik een offerte die bij jouw wensen past.

Ontwerp

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte ga ik voor je aan de slag! We spreken van tevoren af of en hoe vaak je het ontwerp tussendoor wilt bespreken, zodat het eindresultaat helemaal voldoet aan jouw wensen!
Bekijk het aanbod

Presentatie

We maken een afspraak via een video call of bij jou thuis om het definitieve ontwerp aan jou te presenteren. Met het advies kun je direct aan de slag. Het is ook nog mogelijk dat ik je help bij de aankoop van materialen/meubels/accessoires en verlichting of offertes voor je aanvraag.
Bekijk meer op mijn Instagram